Grip op de zaak

Zo houd jij grip op de zaak

Je bedrijf draait lekker, klanten betalen op tijd en je hebt voldoende liquide middelen. Kijk, dat is goed nieuws. Ook kun je als ondernemer voor financiële uitdagingen komen te staan door groei of onvoorziene omstandigheden. Dat kan best spannend zijn.

In beide situaties blijft het belangrijk om grip op de zaak te houden. Hoe sta je er financieel voor? Hoe heb je vorig jaar gedraaid? Heb je al een begroting kunnen maken voor komend jaar? Is er financiële ruimte om te groeien? Precies daarmee helpt A4 Accountancy & Advies jou.  

Begeleiden en bijsturen

Ardy: “Naast het begeleiden van ondernemers sturen we soms ook bij als het nodig is. Of het nu gaat om een stabiele situatie of als er veranderingen zijn, wij geven financieel en fiscaal advies. Inzicht krijgen in je tussentijdse cijfers of een prognose laten maken is essentieel om zekerheid te hebben en te houden. Op die manier houd jij grip op de zaak en kun je onbezorgd ondernemen.”

Creëer inzicht in je financiën

  • Weet je al hoe je vorig jaar gedraaid hebt?
  • Heb je de begroting 2023 al kunnen maken of heb je tussentijds al voldoende inzicht in de resultaten?
  • Wil je misschien gaan investeren dit jaar? Weet dan dat je mogelijk gebruik kunt maken van de regeling voor willekeurig afschrijven.

Afspraak maken in Bodegraven

Maak een afspraak met Ardy Jansen of Arné Rietveld via a4aa.nl als je jouw financiële situatie eens tegen het licht wilt houden. Blijf op de hoogte door ons te volgen. Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem contact met ons op.

A4 houdt grip op de zaak
Aan tafel met Ardy Jansen en Arné Rietveld bij A4 Accountancy & Advies in Bodegraven