A4 Accountancy & Advies

Nieuw accountantskantoor in Bodegraven

Staan we dan, opeens aan de andere kant van de streep. Ondernemers die andere ondernemers adviseren op financieel en fiscaal gebied. Wij doen niets liever, we barsten van de ideeën én hebben alle kennis in huis.

Ardy Jansen en Arné Rietveld, je kent ons misschien van onze tijd bij een collega-accountant in Bodegraven. Daar kennen wij elkaar van en de laatste tijd maakten we wat plannen. Plannen die uiteindelijk concreet werden met A4 Accountancy & Advies, ons eigen accountantskantoor in Bodegraven.

Kennismaken met Ardy en Arné van A4

Onze achtergrond

Vanuit onze interesse in de financiële wereld hebben wij ons ieder gespecialiseerd binnen ons vakgebied. Arné studeerde af als AA accountant en register belastingadviseur en Ardy als meester in fiscaal recht. De start van onze loopbanen was goed en we leerden onze kennis om te zetten in de praktijk, kregen eigen klanten en ontdekten de wereld vanuit de visie van ondernemers. Daar wilden we allebei wat mee gaan doen en zo ontstond in 2022 het idee om onze eigen onderneming te starten. Net na de zomer betrokken we ons kantoor aan de Binnenweg in Bodegraven. Ons werkgebied ligt in de regio Groene Hart.

De afkorting A4 in onze bedrijfsnaam heeft betrekking op de eerste letters van onze voornamen en op het werk dat we doen: accountancy en advies. En ons kantoor is gevestigd op nummer 4. Mooier kan niet toch?

Onze expertise

Organisaties begeleiden we met bedrijfsadvies, in groei en optimalisatie op financieel gebied. We stellen jaarrekeningen op, verwerken financiële administraties via een online boekhoudsysteem en we bieden ondernemers inzicht met tussentijdse cijfers. Ook werken we samen met notariskantoren en zijn we lid van de NBA.

Vanuit onze rol als accountant en fiscalist houden wij ons vooral bezig met advisering rondom administratieve en fiscale dienstverlening, gericht op het MKB. In Nederland staat de term MKB voor midden- en kleinbedrijf dat bestaat uit ondernemingen met maximaal 250 medewerkers. Onder onze klanten bevinden zich MKB ondernemers, kleine zelfstandigen, ZZP-ers en particulieren.