A4 Accountancy en Advies

Kleine zelfstandigen

Financieel advies voor kleine zelfstandigen, ZZP en starters

Of je nu freelance werkt als ZZP-er of net gestart bent met een eigen bv of vof, laat je goed begeleiden als het om je financiën gaat. Voorkom verrassingen en houd grip op je financiële situatie. Samen maken we slimme keuzes voor jouw toekomst.

Overweeg jij voor jezelf te beginnen, wil je een eigen onderneming starten, alleen of met een partner of aan het werk gaan als freelancer? Laat je dan vooraf goed adviseren. Voor jezelf beginnen doe je vanuit een plan waarbij je allereerst kijkt naar de voordelen en de risico’s die je kunt lopen als zelfstandig ondernemer. Maar ook hoe jij je kunt verzekeren als je arbeidsongeschikt raakt en op welke manier je een spaarpotje maakt voor jouw pensioen. Kortom, er komt best wat bij kijken en al die zaken bespreken wij met kleine zelfstandigen, ZZP-ers en starters.

A4 Accountancy Bodegraven strategisch financieel advies

Samen maken we slimme keuzes

Wij staan altijd open om serieuze plannen verder uit te diepen. Belastingzaken, financieel advies, investeringsmogelijkheden of een lening afsluiten zijn items waar wij in gespecialiseerd zijn. A4 Accountancy & Advies is er voor starters, ZZP-ers en doorgewinterde ondernemers. Samen maken we slimme keuzes, zodat je nu en in de toekomst lekker kunt ondernemen én leven. Wil je eens komen praten wat wij voor je kunnen betekenen met financieel en fiscaal advies? Maak dan gerust een afspraak.