Wij bestaan 1 jaar

Vandaag is het precies een jaar geleden dat we met A4 Accountancy & Advies van start gingen

We kenden elkaar, we waren collega’s en hadden het plan een nieuw accountantskantoor in Bodegraven te vestigen. Ondernemers helpen op financieel en fiscaal gebied, laagdrempelig, maar professioneel én met een persoonlijke aanpak. Precies een jaar geleden gingen we van start met A4 Accountancy & Advies. Daar hebben we geen moment spijt van.

Ardy Jansen en Arne Rietveld van A4 Accountancy en Advies in Bodegraven

Vorig jaar op 1 september lanceerden we onze nieuwe website. Frisse uitstraling, energiek en duidelijk. Een perfecte weerspiegeling van onze plannen voor een eigen accountantskantoor. Ervaring hadden we inmiddels al wat jaar. De sprong wagen was wat we deden en startten zelfstandig met het ondersteunen van bedrijven op fiscaal en financieel gebied. Uit ons netwerk kregen we direct leuke reacties, een aantal klanten verhuisde met ons mee en nieuwe aanvragen kwamen binnen. Dat gaf direct een goed gevoel. En nu, een jaar later, is dat nog steeds zo.

‘Direct een goed gevoel’

Ondernemers adviseren we en daarmee nemen we hen een zorg uit handen. Jij je eigen bedrijf, wij de cijfers en het advies eromheen. Het complete plaatje overzien en het optimale eruit proberen te halen, dat is en blijft onze drijfveer. Afgelopen jaren hebben we met heel wat bedrijven om tafel gezeten. Toen we voor onszelf begonnen zaten we opeens zelf op de stoel van de ondernemer. Door ons vak weet je grotendeels waar je aan begint en toch is het spannend. We hadden er allebei ontzettend veel zin in en zijn er vanaf moment één vol tegenaan gegaan. Als ons nu gevraagd wordt of we de juiste keuze gemaakt hebben, zeggen we zonder twijfel ja.

Financiële begeleiding geven we aan de kleinere ondernemingen die binnen het MKB vallen. In ons geval varieert dat van een kleine zelfstandige tot bedrijven met maximaal 50 medewerkers en 12 miljoen omzet. Feitelijk is dat de grootste groep bedrijven in Nederland. We verzorgen de volledige financiële administratie, maken jaarrekeningen, doen fiscale aangiften en geven advies bij overnames en financieringen.

“We laten onze klanten vooral doen waar zij goed in zijn”

Aan tafel op ons kantoor of bij de klant gaan we het gesprek aan, we denken mee en helpen, maar we zijn ook kritisch. Precies dat is waar onze kracht ligt én waar onze klanten behoefte aan hebben. We zorgen voor overzicht, maken financiële stukken makkelijker te begrijpen en laten onze klanten vooral doen waar zij goed in zijn.

Ambitie hebben we ook, want komende jaren willen we gaan uitbreiden. Daarbij letten we sterk op het behoud van kwaliteit en persoonlijk contact. Onmisbaar in ons vak. Wil je weten hoe ons kantoor jouw bedrijf kan helpen op financieel gebied of wil je advies over een specifiek onderwerp? Geef ons dan een belletje of stuur een mail, dan maken we een afspraak bij A4 Accountancy & Advies.

Bij A4 Accountancy & Advies kun je terecht voor gericht financieel en fiscaal advies. Wij zijn jouw accountancykantoor in Bodegraven. Je blijft op de hoogte door ons te volgen.