Voor jezelf beginnen

Zeg jij een vaste baan op en ga je het avontuur aan als zelfstandig ondernemer? Laat je vooraf goed informeren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Overweeg jij voor jezelf te beginnen, wil je een eigen onderneming starten samen met iemand starten of aan het werk gaan als freelancer? Laat je dan vooraf goed adviseren. Voor jezelf beginnen doe je vanuit een plan waarbij je allereerst kijkt naar de voordelen en de risico’s die je kunt lopen als zelfstandig ondernemer.

Vanuit A4 Accountancy & Advies kunnen wij je precies vertellen waar jij als starter op moet letten. Waarom wil je voor jezelf beginnen? Heb je eigen geld om te kunnen starten of heb je een geldverstrekker nodig? Hoe zit het met de continuïteit van jouw bedrijfsplannen? Kortom, kritische vragen die wij belangrijk vinden voor startende ondernemers.

Heb jij plannen om je eigen onderneming te gaan starten? Wil je eens komen praten wat wij voor je kunnen betekenen met fiscaal of financieel advies? Maak dan gerust een afspraak.