Volop voorjaar

De meest energieke periode van het jaar

Voor A4 Accountancy & Advies is de meest energieke periode van het jaar aangebroken. Inmiddels is 2024 goed op stoom, we zijn druk met jaarrekeningen opstellen en bereiden de aangiftes voor. Volop voorjaar betekent volop werk. Vervelen hoeven we ons zeker niet, want we zijn dit jaar goed begonnen met een aantal nieuwe klanten die hun financiële zaken aan ons toevertrouwd hebben.

Het is geweldig om te zien dat onze regio bol staat van talentvolle ondernemers, in welke branche dan ook. Een gezond ondernemersklimaat werkt motiverend en inspirerend, het zorgt voor meer samenwerkingen en draagt bij aan een betere economische positie binnen en buiten Bodegraven-Reeuwijk.

Met ons samenwerken

Dat bedrijven graag samenwerken met A4 Accountancy & Advies horen wij van de ondernemers zelf. Wij vinden het belangrijk om naast onze financiële en fiscale expertise vooral een toegankelijk kantoor te zijn waar je je thuis voelt. Of je nu als zelfstandige start, een grotere organisatie aanstuurt of een familiebedrijf runt, iedereen kan voor financieel en fiscaal advies bij ons terecht.

Efficiënt en veilig

Bij A4 Accountancy & Advies op kantoor werken we in AFAS SB+ om financiële gegevens zo efficiënt én veilig mogelijk te verwerken. Dat stuk automatisering is handig voor onszelf, maar zeker ook voor onze klanten die hun administratie volledig digitaal kunnen aanleveren. Los daarvan staat de deur altijd open voor een face-to-face afspraak met een lekkere kop koffie.

Kunnen wij jouw bedrijf helpen met fiscale vraagstukken of overweeg je jouw boekhouding bij een ander kantoor onder te brengen? Samen met jou bespreken we graag hoe we je van dienst kunnen zijn. Nu of wellicht in de toekomst.

Wij wensen je een zonnig en succesvol voorjaar!

Arné Rietveld en Ardy Jansen